Undervisning - Kurser och WorkshopsSiryn ger kurser och privatlektioner i centrala Linköping (var god kontakta för priser).


Hon kan anlitas för enstaka workshops eller minikurser för möhippor, festivaler, kunddagar, personalhappenings eller inspirationsdagar.

***
 
VÅRKURSER i Linköping 2017


MODERN ORIENTAL
Nivå: Nybörjare till lätt fortsättning
Vi kommer att träna basteknik i orientalisk dans, kombinationer och en rolig koreografi. Denna kurs är för dig som är helt nybörjare, har dansat mindre än 1 år eller som har dansat ett tag men vill förstärka din grundläggande dansfärdigheter. OBS: Varje elev behöver en silkesslöja som rekvisita för denna kurs (maila Siryn för mer information).
Dag och tid: tisdagar, 19:00-20:15 (12 ggr)
Plats: Dansstudion, Folkuniversitetet, S:t Larsgatan 44, 582 24 Linköping
Anmälan: Klicka här

KLASSISK ORIENTAL
Nivå: Fortsättning
Vi kommer att träna mer avancerad teknik och lära oss dansa en spännande koreografi. Denna kurs är för dig som har dansat minst 2 år och har en bra grund inom dansen.
Dag och tid: tisdagar, 20:15-21:30 (12 ggr)
Plats: Dansstudion, Folkuniversitetet, S:t Larsgatan 44, 582 24 Linköping
Anmälan: Klicka här

Kurserna är öppna för alla åldrar!
***

Vad ska man ha på sig?

Bekväma träningskläder, inte för löst sittande, som tillåter mig att se dina rörelser tydligt. Du kan ha en enkel sjal eller en pärl/mynt-täckt sjal runt höfterna för att understryka rörelserna. På fötterna: barfota, strumpor eller mjuka/tunna dansskor. Ta gärna med vattenflaska!