Undervisning - Kurser och WorkshopsSiryn ger kurser och privatlektioner i centrala Linköping (var god kontakta för priser).


Hon kan anlitas för enstaka workshops eller minikurser för möhippor, festivaler, kunddagar, personalhappenings eller inspirationsdagar både i Linköping och omnejd.

***
 
Höstkurser i Linköping 2018


ORIENTAL POP
Nivå: Grund
Vi kommer att träna basteknik i orientalisk dans, kombinationer och en spännande koreografi. Denna kurs är för dig som är nybörjare, har dansat mindre än 1 år eller som har dansat ett tag men vill förstärka din grundläggande dansfärdigheter.
Dag och tid: söndagar, kl 13:30-14:45 (12 ggr)
Plats: Dansstudion, Folkuniversitetet, S:t Larsgatan 44, 582 24 Linköping
Anmälan: Klicka här

KLASSISK ORIENTAL
Nivå: Fortsättning
Vi kommer att träna mer avancerad teknik och lära oss dansa en vacker koreografi. Denna kurs är för dig som har dansat minst 2 år och har en bra grund inom dansen. Alla deltagare bor ha med sig en silkesslöja (se bilden övanpå) under varje lektion.
Dag och tid: tisdagar, 19:30-20:45 (12 ggr)
Plats: Dansstudion, Folkuniversitetet, S:t Larsgatan 44, 582 24 Linköping
Anmälan: Klicka här


***

Vad ska man ha på sig?

Bekväma träningskläder, inte för löst sittande, som tillåter mig att se dina rörelser tydligt. Du kan ha en enkel sjal eller en pärl/mynt-täckt sjal runt höfterna för att understryka rörelserna. På fötterna: barfota, strumpor eller mjuka/tunna dansskor. Ta gärna med vattenflaska!