Boka Din Dansshow


Med hennes glamorösa dräkter och autentiska musik från mellanöstern, kommer Siryns smakfulla, familjevänliga uppträdande glädja dina gäster och tillföra en känsla av mystik till ditt evenemang.

Siryn, som är känd för sina flytande, eleganta rörelser, har stor erfarenhet av att uppträda inför publik av alla åldrar på stora eller små evenemang, såsom företagspartyn, födelsedagar, bröllop, möhippor, fester och festivaler.

Hon gör även så kallade "bellygrams" (ett kort magdansuppträdande på ca 10 minuter eller kortare). Ett bellygram är ett perfekt sätt att ge en gåva på, ett meddelande till en huvudgäst eller till någon speciell!

Hon kan tillsätta varietet i sitt uppträdande genom att spela arabiska fingercymbaler (sagat) och att dansa med silkesslöja. Om och när det är lämpligt kan showen även inkludera deltagande av publiken. Om önskvärt kan även en minilektion i magdans inkluderas i showen för att få dina gäster upp och dansa—detta är en väldigt populär förfrågan.

Om du vill hyra Siryn till ditt evenemang, tillägga detaljer om ditt evenemang eller om du har några frågor, är du välkommen att kontakta henne till

Hon kommer sträva efter att skräddarsy sitt uppträdande efter dina behov!

OBS! Siryn uppträder Inte på Svensexor eller liknande tillställningar för bara män.

Var god och kontakta henne minst tre veckor före ditt evenemang för att säkra din bokning. Sista minuten bokningar beror på tillgänglighet, men du är välkommen att försöka.